Concurs intern “art a la natura”

Fotografia: Joan Pous

1. Participants i funcionament:
Tots els socis i sòcies del Grup Fotogràfic Abadesses que ho desitgin excepte els membres de la junta que gestionin les admissions.

Les fotografies hauran de ser realitzades entre l’1 de gener i el 14 de febrer de 2021.

2. Temàtica i quantitat d’obres:
Art a la natura.

Exemples del què parlem aquí, aquí o aquí.

Cada autor/ pot enviar fins a 3 fotografies.

3. Modalitat, tramesa i visualització de les imatges:
· S’hauran d’enviar per correu electrònic a gfabadesses@gmail.com juntament amb el nom i els dos cognoms. Preferiblement, un sol correu electrònic per participant.

· L’hora màxima d’admissió de les fotografies serà les 23:59 del 14 de febrer de 2020. Tot correu enviat després d’aquesta hora, quedarà desqualificat.

· Les fotografies han d’estar lliures de marques d’aigua o signatures.

· L’organització farà una revisió de les hores de captura a través de les dades EXIF de les fotografies. Si no concorden amb les hores correctes (entre l’1 de gener i el 14 de febrer de 2021), s’enviarà un correu a l’autor/a per resoldre el problema. Si es demostra que queden fora d’aquest horari, l’autor/a quedarà automàticament eliminat del concurs.

· Una vegada rebudes i revisades les fotografies, es publicaran a la web www.gfabadesses.cat per a la visualització i transparència del concurs.

4. Premis:
Un sol premi a la fotografia que aconsegueixi major puntuació; el llibre Pinceladas de Luz de Juan Tapia.

5. Jurat
Els mateixos participants:

· Una vegada publicades les fotografies (16 de febrer) els participants podran votar les tres millors fotografies presentades -segons el seu criteri- amb 12, 8, i 4 punts.

· Cada fotografia estarà numerada per identificar-la de forma anònima.

· Evidentment, no es poden votar les fotografies d’un/a mateix/a.

· Les puntuacions s’hauran d’enviar per correu electrònic a gfabadesses@gmail.com juntament amb una petita justificació:

“Crec que aquesta llum transmet molta serenitat”, “en valoro la poca profunditat de camp, centrada únicament en el subjecte”, “la composició és arriscada i genera tensió” o qualsevol argument fonamentat que aporti una valoració creïble i amb vocació pedagògica.

· Al final del concurs, totes les fotografies que hagin rebut algun punt, seran publicades en una nova entrada amb els comentaris (anònims) rebuts.

· No votar comportarà l’eliminació del/la participant.

· Votar amb un argument inferior als 120 caràcters comportarà l’eliminació del/la participant.

7. Edició
Lliure.

8. Responsabilitat
L’organització no farà ús de les fotografies presentades en cap concepte, excepte l’exhibició de les mateixes sota l’estricta finalitat d’il·lustrar la notícia de la present o futures edicions del concurs. Cap dret de reproducció de les imatges serà transferit al Grup Fotogràfic Abadesses. Els autors assumeixen la responsabilitat de l’autoria i l’originalitat de les imatges presentades. Els autors també es fan responsables del contingut de les imatges presentades.

8.1 Responsabilitat i exclusivitat
Es demana als participants que no comparteixin les fotografies presentades (ni d’altres molt similars fetes a la mateixa sessió) fins a tenir la puntuació atorgada.

9. Calendari
· 12-14 de febrer de 2021: admissions.
· 16 de febrer de 2021: publicació de les fotografies presentades.
· 16-21 de febrer de 2021: votació.
· 23 de febrer de 2021: publicació dels resultats*.

*En cas d’empat, es farà una segona votació i s’ajornarà la publicació dels resultats.

10. Altres
L’organització es reserva el dret a resoldre els casos no previstos en aquestes bases. La participació en aquest concurs pressuposa l’acceptació d’aquestes bases i de la resolució inapel·lable del jurat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *