VII Ral·li Fotogràfic de Sant Joan de les Abadesses

1. Participants:
Totes aquelles persones que ho desitgin repartides en dues categories:

· 14 anys o menys
· 15 anys o més

1.1 Fer fotografies amb el cor
Per cada participant que s’inscrigui al ral·li fotogràfic, el Grup Fotogràfic Abadesses donarà 1€ a l’Associació Catalana de les neurofibromatosis.

2. Modalitat:
Presencial. Les fotografies s’entregaran en format jpeg i raw (si la càmera permet les dues opcions). Totes les fotografies s’hauran de realitzar dins el terme municipal de Sant Joan de les Abadesses entre les 9:00 i les 19:00 del dissabte 10 de juny de 2023.

El Camp Base estarà obert entre les 9:00 i les 20:00. Alerta! Entre les 14 i les 16 h serem a dinar, el Camp Base estarà tancat i no es podran descarregar imatges en aquesta franja horària.

No es permet la utilizació de drons.

3. Temes:
Tres, que es donaran a conèixer el mateix dia de les inscripcions al Camp Base (Plaça de l’Abadia, Sant Joan de les Abadesses) a partir de les 9:00 AM.

4. Premis:
CATEGORIA <14 ANYS

Tema A:
Trofeu + lot de productes

Tema B:
Trofeu + lot de productes

Tema C:
Trofeu + lot de productes

CATEGORIA >15 ANYS

Premi a la millor sèrie:
300€ + Trofeu + i la inscripció del nom de l’autor/a a la ferradura gegant com a guanyador/a de l’edició 2023.

Tema A:
Trofeu + lot de productes

Tema B:
Trofeu + lot de productes

Tema C:
Trofeu + lot de productes

· Cada autor/a optarà a un sol premi.

Categoria Socis GFA:
Llibre “Tibet, Animal Mineral” de Vincent Munier per a la millor sèrie presentada per un/a soci/sòcia del GFA.

*Aquest reconeixement és acumulatiu.

4.1 Votació per part dels propis participants
Un cop publicades totes les fotografies presentades, s’enviarà un enllaç on visualitzar-les a tots els participants. Aquests, podran votar la millor fotografia presentada segons el seu criteri (evidentment, sense votar-se a ell/a mateix/a).

Sempre i quan un mínim del 30% dels participants emeti el seu vot, es farà una menció honorífica a l’autor/a de la fotografia escollida pels seus companys.

*Aquest reconeixement és acumulatiu, i no exclou a l’autor/a de rebre un altre premi atorgat pel jurat.

5. Jurat
El jurat estarà format per:

Marc Rovira (@lomarcs)
Vincent Robles (@vinzroure)
Pep Mota (@pep_mota)

6. Edició (novetat 2023)

No es permetrà cap edició posterior a la captura. Es demana fer les fotografies en jpeg i raw si la càmera ho permet i lliurar les fotografies en els dos formats. L’organització revisarà totes les fotografies presentades. La no presentació d’arxius originals o la manca de concordança entre ells eliminarà les fotografies presentades.

7. Veredicte
El veredicte es farà de forma telemàtica i posteriorment es publicarà al canal de Youtube del Grup Fotogràfic Abadesses.

8. Responsabilitat
L’organització no farà ús de les fotografies presentades sota cap concepte, excepte l’exhibició d’aquestes amb l’estricta finalitat d’il·lustrar la notícia de la present o futures edicions del concurs. Cap dret de reproducció de les imatges serà transferit al Grup Fotogràfic Abadesses.

Els autors assumeixen la responsabilitat de l’autoria i l’originalitat de les imatges presentades.

Els autors també es fan responsables del contingut de les imatges presentades.

9. Guanyadors
Els guanyadors seran avisats oportunament abans del lliurament de premis mitjançant un correu electrònic o una trucada. En ser premis materials, es prega a tots els guanyadors la seva presència a l’entrega de premis.

L’organització no es compromet a enviar premis en cas d’absències injustificades al lliurament.

10. Lliurament
El lliurament de premis es realitzarà el dissabte 17 de juny de 2023, a les 19:00 als Jardins del Centre Cívic El Palmàs de Sant Joan de les Abadesses.

11. Altres
L’organització es reserva el dret a resoldre els casos no previstos en aquestes bases. La participació en aquest concurs pressuposa l’acceptació d’aquestes bases i de la resolució inapel·lable del jurat. La participació en aquest concurs implica la total acceptació d’aquestes bases.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *